autor:

Fara foto

» » Salate

Scarola cu unt

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2005

Ingrediente
250 g scarolă, 50 g unt, sare, suc de lămâie sau oţet de vin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Salata, curăţată şi spălată, se fierbe în apă clocotită cu suc de lămâie sau oţet din vin, se strecoară, se pune pe un platou şi se toarnă, deasupra, untul fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scarola cu unt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete cu dovlecei

Salata de vinete cu dovlecei

Se bat vinetele cu tocatorul bine, bine, dupa care se adauga 2 linguri de lapte praf ca sa se albeasca.

6 voturi    8 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata greceasca

Salata greceasca

Mod de preparare Se spala salata creata, frunza cu frunza. Se taie partile mai tari. Se usuca cu

1 vot    0 comentarii
10 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

23 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata de boeuf cu piept de pui