Se pune carnea intr-un vas pe foc.
Se pune carnea intr-un vas pe foc, cu 2 linguri ulei, se amesteca mereu pana-si schimba culoarea, se adauga ceapa tocata marunt, sare, piper, morcovul ras, cutia cu rosii, 1 cana cu apa si se lasa pe foc 1 h sa fiarba incet.
Dupa ce a scazut bine, se potriveste de gust si se lasa deoparte sa se raceasca.
Se pune in fiecare scoica (fara sa se fiarba) cate 1 lingurita de carne, se pun una langa alta intr-un vas, deasupra pe fiecare cascaval ras, se rastoarna sucul de rosii amestecat cu 1cana cu apa si putina sare, daca e nevoie, se acopera vasul cu folie de aluminiu si la cuptor 30 min.
Se servesc calde cu parmezan deasupra.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii