Scoici umplute cu carne

Se pune carnea intr-un vas pe foc.

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie
Scoici umplute cu carne

Ingrediente

  • 1punga cu paste Conchiglioni giganti
  • 1cana suc de rosii
  • 100g cascaval ras
  • parmezan pentru servi
  • Umplutura:
  • 500g carne tocata de vita
  • 1morcov
  • 1cutie de rosii cubulete
  • sare
  • piper
  • 2linguri ulei

Mod de preparare

Se pune carnea intr-un vas pe foc, cu 2 linguri ulei, se amesteca mereu pana-si schimba culoarea, se adauga ceapa tocata marunt, sare, piper, morcovul ras, cutia cu rosii, 1 cana cu apa si se lasa pe foc 1 h sa fiarba incet.

Dupa ce a scazut bine, se potriveste de gust si se lasa deoparte sa se raceasca.

Se pune in fiecare scoica (fara sa se fiarba) cate 1 lingurita de carne, se pun una langa alta intr-un vas, deasupra pe fiecare cascaval ras, se rastoarna sucul de rosii amestecat cu 1cana cu apa si putina sare, daca e nevoie, se acopera vasul cu folie de aluminiu si la cuptor 30 min.

Se servesc calde cu parmezan deasupra.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura