autor:

LUBITA

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Scoici umplute cu carne

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2017

Ingrediente
1punga cu paste Conchiglioni giganti, 1cana suc de rosii, 100g cascaval ras, parmezan pentru servi, Umplutura:, 500g carne tocata de vita, 1morcov, 1cutie de rosii cubulete, sare, piper, 2linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune carnea intr-un vas pe foc, cu 2 linguri ulei, se amesteca mereu pana-si schimba culoarea, se adauga ceapa tocata marunt, sare, piper, morcovul ras, cutia cu rosii, 1 cana cu apa si se lasa pe foc 1 h sa fiarba incet.

Dupa ce a scazut bine, se potriveste de gust si se lasa deoparte sa se raceasca.

Se pune in fiecare scoica (fara sa se fiarba) cate 1 lingurita de carne, se pun una langa alta intr-un vas, deasupra pe fiecare cascaval ras, se rastoarna sucul de rosii amestecat cu 1cana cu apa si putina sare, daca e nevoie, se acopera vasul cu folie de aluminiu si la cuptor 30 min.

Se servesc calde cu parmezan deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagnia cu carne tocata

Lasagnia cu carne tocata

Sosul Ragu Incingem uleiul si calim ceapa.Cand ceapa devine aurie adaugam morcovul dat prin razatoare

26 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Paste si pizza
Penne cu sos de rosii si capere

Penne cu sos de rosii si capere

Rosiile proaspete se oparesc timp de cateva secunde in apa fierbinte, dupa care se decojesc si se

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1punga cu paste Conchiglioni giganti
  • 1cana suc de rosii
  • 100g cascaval ras
  • parmezan pentru servi
  • Umplutura:
  • 500g carne tocata de vita
  • 1morcov
  • 1cutie de rosii cubulete
  • sare
  • piper
  • 2linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu sos Bolognese