autor:

LUBITA

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Scoici umplute cu carne

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2017

Ingrediente
1punga cu paste Conchiglioni giganti, 1cana suc de rosii, 100g cascaval ras, parmezan pentru servi, Umplutura:, 500g carne tocata de vita, 1morcov, 1cutie de rosii cubulete, sare, piper, 2linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune carnea intr-un vas pe foc, cu 2 linguri ulei, se amesteca mereu pana-si schimba culoarea, se adauga ceapa tocata marunt, sare, piper, morcovul ras, cutia cu rosii, 1 cana cu apa si se lasa pe foc 1 h sa fiarba incet.

Dupa ce a scazut bine, se potriveste de gust si se lasa deoparte sa se raceasca.

Se pune in fiecare scoica (fara sa se fiarba) cate 1 lingurita de carne, se pun una langa alta intr-un vas, deasupra pe fiecare cascaval ras, se rastoarna sucul de rosii amestecat cu 1cana cu apa si putina sare, daca e nevoie, se acopera vasul cu folie de aluminiu si la cuptor 30 min.

Se servesc calde cu parmezan deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna cu carne de vita

Lasagna cu carne de vita

Se pregateste carnea astfel: se caleste ceapa in uleiul incins, se adauga carnea tocata si se lasa

5 voturi    2 comentarii
2h
Paste si pizza
Penne cu pui

Penne cu pui

Se fierb pastele al dente (la 100 gr paste 1 l de apa). Se pune apa la fiert cu sare si putin ulei

3 voturi    5 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1punga cu paste Conchiglioni giganti
  • 1cana suc de rosii
  • 100g cascaval ras
  • parmezan pentru servi
  • Umplutura:
  • 500g carne tocata de vita
  • 1morcov
  • 1cutie de rosii cubulete
  • sare
  • piper
  • 2linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste din orez cu pui si sos de soia