Semifreddo cu cafea-Reteta Laurei Adamache-reteta testata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Semifreddo cu cafea-Reteta Laurei Adamache-reteta testata

Ingrediente

  • La revista blogurilor mi-a atras atentia aceasta reteta a Laurei Adamache: foarte aspectuoasa, usor de realizat si delicioasa.La noi a inceput postul Ramadanului si avand multi musafiri am facut cantitate dubla celei preparate de Laura Adamache.
  • Avem nevoie de:
  • -1 cutie de lapte indulcit condensat Nestle(395 g)
  • -500 ml frisca lichida
  • -100 ml lapte proaspat
  • -2 linguri de cafea instantanee Nescafe
  • -sirop de ciocolata

Mod de preparare

Se mixeaza bine frisca.

Cele 2 linguri de cafea instantanee se dizolva in lapte si se amesteca intr-un bol cu laptele condensat.

Se adauga treptat la frisca amestecand cu cea mai mica viteza a mixerului.

Se pune crema astfel obtinuta in forme de tarta( sau forme de silicon) care se pun la congelator 3-4 ore.

Se scot din forme pe farfurii de desert si se decoreaza cu sirop de ciocolata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise