Incingeti cuptorul la 200 de grade. Taiati painea in cubulete, puneti intr-o tava si stropiti cu ulei. Lasati la cuptor 8 minute, amestecand la jumatatea timpului.
Fierbeti apa intr-o oala medie, presarati sare si adaugati crevetii pana devin roz, in jur de 3-5 minute. Scurgeti, puneti pe un servet de bucatarie si raciti bine.
Puneti o tigaie la incins, adaugati fasiile de bacon si prajiti bine pe ambele parti pana devin crocante si aurii. Puneti pe un servet de bucatarie pentru a se scurge excesul de grasimi.
Amestecati maioneza cu zeama de lamaie si arpagicul taiat marunt. Amestecati bine si asezonati. Puteti pune cata cantitate doriti din fiecare, in functie de gustul preferat.
Intr-un bol, rupeti in bucati marunte salata, adaugati crutoanele, baconul rupt grosier, rosiile taiate in doua, crevetii si serviti cu dressingul de maioneza.
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Eileen Cuisine!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii