Se rup buchetelele de conopida ,se spala si se fierbe in apa clocotita cu sare si putin lapte.SEparat se fierb cativa cartofi noi,cand sunt gata se taie rondele,se amesteca cu conopida fiarta si scursa ,cu patrunjel verde tocat ,si cu un sos din ulei otet si sare.In loc de otet si ulei,dupa ce legumele sau racit,se pot amesteca cu smantana sau maioneza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii