Snitel crocant din piept de pui cu garnitura de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un pipet de pui dezosat
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • condimente speciale pentru pui
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • o smantana mare cu grasime
  • doua cepe rosii
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Pieptul de pui se imparte in mod egal si se bate uniform cu ciocanul de snitele. Se dau prin condimente, apoi prin faina, oua si in final prin pesmet. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se prajesc snitelele.

Ciupercile se curata si se taie in bucati potrivite. Ceapa se taie julien si se pune la calit cu o lingura de ulei. Cand ceapa s-a calit se adauga ciupercile si un pahar de apa. Se fierb ciupercile pana scad. Smantana se amesteca cu trei linguri de faina si se adauga peste ciuperci. se mai lasa putin, pana se incheaga smantana si se opreste focul. Se adauga patrunjelul fin taiat.

Pe o farfurie se aseaza o frunza de salata verde, se pune snitelul pe aceasta iar langa el cipercile. Se orneaza cu trandafir confectionat din rosie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise