Snitel crocant din piept de pui cu garnitura de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un pipet de pui dezosat
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • condimente speciale pentru pui
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • o smantana mare cu grasime
  • doua cepe rosii
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Pieptul de pui se imparte in mod egal si se bate uniform cu ciocanul de snitele. Se dau prin condimente, apoi prin faina, oua si in final prin pesmet. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se prajesc snitelele.

Ciupercile se curata si se taie in bucati potrivite. Ceapa se taie julien si se pune la calit cu o lingura de ulei. Cand ceapa s-a calit se adauga ciupercile si un pahar de apa. Se fierb ciupercile pana scad. Smantana se amesteca cu trei linguri de faina si se adauga peste ciuperci. se mai lasa putin, pana se incheaga smantana si se opreste focul. Se adauga patrunjelul fin taiat.

Pe o farfurie se aseaza o frunza de salata verde, se pune snitelul pe aceasta iar langa el cipercile. Se orneaza cu trandafir confectionat din rosie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc