Snitel cu cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Snitel cu cascaval

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc
  • 3-4 oua
  • 100 g faina
  • 150 g cascaval
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Cotletul se taie felii cam de un centimetru grosime, se pun intre doua folii de plastic(punga) si se bat bine pe ambele parti.

Se asezoneaza snitelul si se lasa 30 minute la rece.

Cascavalul se taie felii subtiri de 1/2 cm care se pun pe jumatatea de felie de snitel si cealalta jumatate se pliaza peste cascaval.

Se da snitelul prin faina si prin oul batut apoi se prajesc in uleiul incins, pe ambele parti.

Daca nu sta cascavalul in snitelul pliat, atunci prindem snitelul cu scobitoare.

Dupa ce s-au prajit se scot snitele pe servetele absorbante.

Se serveste cu cartofi piure si cu salata de ardei copti.

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise