autor:

Sidy

» » Fripturi

Snitel cu cascaval

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 septembrie 2010

Ingrediente
1 kg cotlet de porc, 3-4 oua, 100 g faina, 150 g cascaval, ulei pentru prajit, sare, piper, boia

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cotletul se taie felii cam de un centimetru grosime, se pun intre doua folii de plastic(punga) si se bat bine pe ambele parti.
Se asezoneaza snitelul si se lasa 30 minute la rece.
Cascavalul se taie felii subtiri de 1/2 cm care se pun pe jumatatea de felie de snitel si cealalta jumatate se pliaza peste cascaval.
Se da snitelul prin faina si prin oul batut apoi se prajesc in uleiul incins, pe ambele parti.
Daca nu sta cascavalul in snitelul pliat, atunci prindem snitelul cu scobitoare.
Dupa ce s-au prajit se scot snitele pe servetele absorbante.
Se serveste cu cartofi piure si cu salata de ardei copti.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel din piept de pui si cascaval

Snitel din piept de pui si cascaval

Feliez pieptul de pui, il bat pentru snitel.Asez cate o felie de carne, o felie de cascaval si una

11 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Snitel umplut cu cascaval

Snitel umplut cu cascaval

Am batut bine bucatile de snitel, le-am sarat si condimentat bine cu piper si ceva cimbru pe care

19 voturi    9 comentarii
30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    O idee tare buna.Imi place combinatia.

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc
  • 3-4 oua
  • 100 g faina
  • 150 g cascaval
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • boia

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Varadi Silvia

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

O idee tare buna.Imi place combinatia.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui pe Sticla