Cotletul se taie felii cam de un centimetru grosime, se pun intre doua folii de plastic(punga) si se bat bine pe ambele parti.
Se asezoneaza snitelul si se lasa 30 minute la rece.
Cascavalul se taie felii subtiri de 1/2 cm care se pun pe jumatatea de felie de snitel si cealalta jumatate se pliaza peste cascaval.
Se da snitelul prin faina si prin oul batut apoi se prajesc in uleiul incins, pe ambele parti.
Daca nu sta cascavalul in snitelul pliat, atunci prindem snitelul cu scobitoare.
Dupa ce s-au prajit se scot snitele pe servetele absorbante.
Se serveste cu cartofi piure si cu salata de ardei copti.
Pofta mare !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii