Cartofii se curata si se taie feliute foarte subtiri.
Se pun cate 4-5 feliute in forma de evantai, dupa care se ruleaza formand astfel trandafiri care se fixeaza cu scobitori. Se prajesc in uleiul incins, dupa care se scot pe un servetel absorbant si se scot scobitorile.
Pieptul de pui se portioneaza in doua bucati, care se bat usor, se adauga piper si sare.
Albusul se bate bine.
Cascavalul se da pe razatoarea mica.
Bucatile de carne se trec prin albusul de ou dupa care se trec prin cascavalul ras.
Se pun la prajit in uleiul incins, si se rumenesc pe ambele parti.
Se scot pe un servetel absorbant.
Se servesc calde alaturi de trandafirasii de cartofi.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii