autor:

Alina

» » Fripturi

Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi

Autor: Alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Ingrediente
Pentru o persoana, -150g piept de pui, -50 g cascaval, -ulei pt prajit, -piper, -sare, -2 cartofi, -1 albus de ou

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie feliute foarte subtiri.
Se pun cate 4-5 feliute in forma de evantai, dupa care se ruleaza formand astfel trandafiri care se fixeaza cu scobitori. Se prajesc in uleiul incins, dupa care se scot pe un servetel absorbant si se scot scobitorile.

Pieptul de pui se portioneaza in doua bucati, care se bat usor, se adauga piper si sare.
Albusul se bate bine.
Cascavalul se da pe razatoarea mica.
Bucatile de carne se trec prin albusul de ou dupa care se trec prin cascavalul ras.
Se pun la prajit in uleiul incins, si se rumenesc pe ambele parti.
Se scot pe un servetel absorbant.
Se servesc calde alaturi de trandafirasii de cartofi.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui la punga knorr

Pui la punga knorr

Puiul spalat si curatat, il ungem cu mustar si il bagam in punga speciala din plicul knorr, turnam

7 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
PULPE DE PUI CU SOS SE LAMAIE

PULPE DE PUI CU SOS SE LAMAIE

Se ia o tava din yena,se spala pulpele de pui si se curata de piele,se aseaza in tava,si se condimenteaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 25 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    trandafirasii sunt deosebiti,am sa incerc si eu.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Vai, iar am ajuns aici! Mai trebuie sa exersez, vorba Marielei, ca sa-mi iasa si mie la fel de frumosi trandafirasii.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Alina, ma trezesc sa intreb daca ai fript trandafirii in tigaie sau friteuza?

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      ft frumosi,felicitari!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      O minunatie ti-a iesit Alina ! Stau si ma uit ce este mai frumos? Snitelul sau trandafirasii ?Oricum ai 5 stele din partea mea !Felicitari...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Arata tare bine...,o bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

      Felicitari! Esti o adevarata artista in arta culinara.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Am uitat sa scot scobitorile, si sunt cam arsi, dar am mai facut de atunci si jumatate tot asa, au fost mai arsi, iar cealalta jumatate am avut grija si au iesit ceva mai bine, dar recunosc, departe de ai tai.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Minunat Alina, iar am ajuns aici si m-am tot uitat la trandafirasii tai vreo 10 minute. Am sa incerc si eu sa mai trandafiresc, poate mi-or oesi mai bine altadata

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Fac ce fac si revin la aceasta reteta...ma mai uit odata la acesti trandafirasi...imi plac foarte mult si ma gandesc cat de priceputa esti Alina, se vede ca esti profesionista.Inca odata, felicitari!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Foarte tare domnule, este o idee pentru petrecere, cu toate ca nu stiu daca o sa imi iasa trandafirii. Felicitari! Mi-am permis si am salvat reteta intr-o carte de bucate personala.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      Foarte buna Alina si aspectoasa, ce sa mai zic!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Foarte frumos Alina, felicitari!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Superba prezentarea draga Alina.Din partea mea ai un 10 cu felicitari.Superrrrrrrrr.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Minunata ideia cu trandafirii din cartofi, felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Un deliciu...

    • irina

      irina (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Se apropie ziua mea si cu siguranta voi pregati pt invitati trandafirasii din reteta ta, pana atunci insa trebuie sa exersez! Nota 10!

    • Epure Mariana

      Epure Mariana (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      La fel ca toti si mie mi-au placut trandafirasii insa sunt curioasa cum ii prajesti ca sa nu se strice?? Folosesti o friteuza? In tigaie normala cred ca se strica. Sau ii scufunzi un pic intr-o cratita cu mult ulei?

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Ft frumos si apetisant

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Snitelul ca snitelul, dar trandafirasii... sunt super

    • lizz

      lizz (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      Superb arata! Imi place mult ideea cu trandafirasii din oua... felicitari!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      Frumosi frandafirasii.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      10 cu felicitari! Neaparat voi incerca sa fac trandafiri. Sper sa-mi iasa.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Impresionant... 10 !

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Foarte aspectosi trandafirasii; felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • Pentru o persoana
  • -150g piept de pui
  • -50 g cascaval
  • -ulei pt prajit
  • -piper
  • -sare
  • -2 cartofi
  • -1 albus de ou

Raporteaza reteta

Retete
de Alina
Salata cu ton ( savoare deplina ! )

Salata cu ton ( savoare deplina ! )

Se fierbe oul tare (cca 5 min. din clipa in care incepe sa fiarba apa). Intre timp se spala salata,

10 voturi    9 comentarii
20 min
Salate reci
Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )

Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )

Vinetele se coc direct pe flacara de la aragaz ( nu in cuptor si nici pe tabla). Cand sunt coapte

18 voturi    20 comentarii
3h
Salate reci
Salata de vara cu mujdei de usturoi

Salata de vara cu mujdei de usturoi

Se spala legumele si se feliaza , usturoiul se curata si se prepara mujdeiul. Toate se amesteca intr-un

2 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci

Estera Flori (Chef de cuisine)

trandafirasii sunt deosebiti,am sa incerc si eu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aripioare crocante