Am batut bine bucatile de snitel, le-am sarat si condimentat bine cu piper si ceva cimbru pe care il folosesc des pentru ca da bine in multe situatii si e foarte aromat. Din aceste bucati au rezultat 4 pachetele de marime potrivita pe care le-am umplut cu patru felii groase de cascaval, le-am prins strasnic marginile in scobitori pe toate laturile si le-am aruncat pe gratarul incins care a facut toata treaba in vreo 10 min.
Nimic mai simplu si nimic mai bun! Au o savoare deosebita, merita sa le incercati ori de cate ori vreti sa pregatiti o masa satioasa si mai ales rapida...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii