autor:

TeoBucatar

» » Fripturi

Snitel umplut cu cascaval

Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2011

Ingrediente
-400 g snitel porc,, -4 felii cascaval,, -sare,, -piper alb macinat,, -cimbru uscat,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Am batut bine bucatile de snitel, le-am sarat si condimentat bine cu piper si ceva cimbru pe care il folosesc des pentru ca da bine in multe situatii si e foarte aromat. Din aceste bucati au rezultat 4 pachetele de marime potrivita pe care le-am umplut cu patru felii groase de cascaval, le-am prins strasnic marginile in scobitori pe toate laturile si le-am aruncat pe gratarul incins care a facut toata treaba in vreo 10 min.
Nimic mai simplu si nimic mai bun! Au o savoare deosebita, merita sa le incercati ori de cate ori vreti sa pregatiti o masa satioasa si mai ales rapida...
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Pieptul de pui se spala, si se feliaza. Cascavalul si sunca se imparte in patru felii fiecare. Feliile

14 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptură de porc la tavă

Friptură de porc la tavă

Tăiem carnea în felii potrivite şi le aşezăm în tava de aragaz, sau tava specială pentru fripturi.

6 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    flory , 30 ianuarie 2017

    extraordinara daca mai pui langa cascaval si o feliuta de sunca fiarta

  • Fara foto

    Angela , 18 mai 2015

    Nu este snitel...

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2014

    Eu am facut cu piept de pui si sunt minunate.Multumesc pentru idee

    • Fara foto

      Manina R. (Chef de cuisine) , 01 februarie 2013

      Interesant mai ales ca se elimina prajirea. Am ce face Duminica seara.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 august 2011

      Apetisante si practice!*****

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 06 august 2011

      O bunatate!

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 06 august 2011

      Foarte buna ideea merita incercata-felicitari.

    • Pur_si_simplu_papa_bun

      Pur_si_simplu_papa_bun (Chef de cuisine) , 05 august 2011

      Uau ce idee buna! Am sa le incerc cat de curand!!

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 05 august 2011

      Yammy! ce bunatate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

18 voturi

Ingrediente

  • -400 g snitel porc,
  • -4 felii cascaval,
  • -sare,
  • -piper alb macinat,
  • -cimbru uscat,

Raporteaza reteta

Retete
de TeoBucatar
Rata cu portocale

Rata cu portocale

Pieptul de rata se spala si se dezoseaza lasandu-i pielea.Se sareaza, se pipereaza si se stropeste

9 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

BLAT Se separa albusurile si se bat spuma cu zaharul adaugat lingura cu lingura, zeama de lamaie

10 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

56 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

flory

extraordinara daca mai pui langa cascaval si o feliuta de sunca fiarta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui cu smantana