Socată reţeta bunicii
Socată reţeta bunicii
Intr-un borcan de 10 litri se aseaza pe fund florile de soc.Lamaile se taie in patru,se storc un pic peste florile din borcan si apoi se lasa peste flori cu mirodeniile(vanilie,scortisoara,nucsoara,dupa gust).Drojdia se desface in putina apa si o adaugam in borcan.Se dizolva zaharul si mierea in borcanul cu apa, cu ajutorul unei linguri de lemn.Se umple borcanul cu apa pana in buza si se acopera cu o farfurioara.In fiecare zi se amesteca in borcan cu o lingura de lemn, apoi se pune farfurioara peste borcan.Dupa 3-4 zile se trage continutul in sticle se pune capac si se baga la rece.Este o bautura spumanta, dulce-acrisoara.Cand se scoate de la frigider si se pune in pahare, este foarte delicioasa.Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii