autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2010

Ingrediente
30 gr zahar vanilat, 1 lingura menta tocata, 1 litru suc proaspat de mere, zeama de la 1 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Se topeste zaharul impreuna cu 150 ml apa, apoi se ia de pe foc, se adauga menta, se acopera si se lasa sa infuzeze 30 minute.
Se strecoara siropul apoi se amesteca cu sucul de mere si zeama de lamaie.Se da compozitia la congelator pentru 3 ore.Dupa 3 ore, se scoate, se amesteca si se pune din nou la congelator.Se repeta procedura de 2-3 ori apoi se poate servi.

http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de mere cu menta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Desert rapid si gustos

Desert rapid si gustos

Pregatim crema: Amestecam ouale cu zaharul ,adugam amidonul ,dizolvam eventual cu putin lapte cald; Intr-un

4 voturi    3 comentarii
15 min
Spume si creme dulci
Pepene galben trandafiriu

Pepene galben trandafiriu

Pepene se spala, se taie in doua si i se scot semintele. Il taiem felii, ii scoatem coaja si il facem

1 vot    12 comentarii
40 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Super !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Aromat si apetisant....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Tare bine mai arata acest serbet...Un deliciu...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      O bunatate.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Un deliciu racoros!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      trebuie sa fie un deliciu!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 30 gr zahar vanilat
  • 1 lingura menta tocata
  • 1 litru suc proaspat de mere
  • zeama de la 1 lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Crema caramel