Sorbet de pepene galben cu sarut de ciocolata

Miezul de pepene galben il tai cubulete si il pui intr-un bol.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Sorbet de pepene galben cu sarut de ciocolata

Ingrediente

  • 500 g miez de pepene galben
  • 4 lgt miere
  • ciocolata neagra rasa
  • frunzulite de menta

Mod de preparare

Iubesc inghetata!

Ador pepenele galben! Stiti voi, acela cu coaja galbena si mici vinisoare verzi ( bunica le spunea "rapati") , miezul portocaliu, zemos si aromat.

Iar cadura de afara m-a facut sa ma gandesc la ...inghetata.

Si un secret: imi place si ciocolata neagra...

Miezul de pepene galben il tai cubulete si il pui intr-un bol/ intr-o tava la congelator pana cand se intareste ( cca 45 minute).

Pui miezul in robot impreuna cu mierea si mixezi pana cand obtii o crema fina si delicioasa.

Servesti totul imediat, cu ciocolata rasa deasupra, frunzulita de menta si rotocoale de pepene proaspat.

Tips & Tricks: este important ca pepenele sa fie doar intarit, nu inghetat complet.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure