Sorbet de pepene galben cu sarut de ciocolata

Miezul de pepene galben il tai cubulete si il pui intr-un bol.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Sorbet de pepene galben cu sarut de ciocolata

Ingrediente

  • 500 g miez de pepene galben
  • 4 lgt miere
  • ciocolata neagra rasa
  • frunzulite de menta

Mod de preparare

Iubesc inghetata!

Ador pepenele galben! Stiti voi, acela cu coaja galbena si mici vinisoare verzi ( bunica le spunea "rapati") , miezul portocaliu, zemos si aromat.

Iar cadura de afara m-a facut sa ma gandesc la ...inghetata.

Si un secret: imi place si ciocolata neagra...

Miezul de pepene galben il tai cubulete si il pui intr-un bol/ intr-o tava la congelator pana cand se intareste ( cca 45 minute).

Pui miezul in robot impreuna cu mierea si mixezi pana cand obtii o crema fina si delicioasa.

Servesti totul imediat, cu ciocolata rasa deasupra, frunzulita de menta si rotocoale de pepene proaspat.

Tips & Tricks: este important ca pepenele sa fie doar intarit, nu inghetat complet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise