autor:

pietri

» » Sosuri

Sos a la pietri

Autor: pietri (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pietri (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2012

Ingrediente
1 lingura hrean maruntit, 1 lingurita usturoi maruntit, 1 cutie iaurt de 175g, 1/2 lingurita mustar, verdeata, 3 linguri ulei, zeama lamaie, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele in mixerul robotului (mai putin verdeata si sarea) si se pune putin cate putin uleiul in timp ce se mixeaza. Se adauga la sfarsit verdeata tocata si sarea.Cantitatile ingredientelor pot fi schimbate in functie de gusturile voastre. Sosul poate fi folosit pe orice friptura, peste, legume preparate nature sau proaspete. Acest sos nu poate lipsi din frigiderul vostru. Se pastreaza intr-un recipient din sticla, inchis ermetic.




Daca ti-a placut reteta noastra "Sos a la pietri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Vitel cu sos de usturoi si lamaie

Vitel cu sos de usturoi si lamaie

1. Se incalzeste cuptorul la 190°C.Se infasoara usturoiul in folie de aluminiu si se coace 45 minute,

0 voturi    2 comentarii
1h
Sosuri
Sos de rosii cu piept de pui

Sos de rosii cu piept de pui

Se taie pieptul de pui patratele mici, se da cu sare si piper (dupa gust) si apoi se pune la prajit

4 voturi    0 comentarii
40 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 lingura hrean maruntit
  • 1 lingurita usturoi maruntit
  • 1 cutie iaurt de 175g
  • 1/2 lingurita mustar
  • verdeata
  • 3 linguri ulei
  • zeama lamaie
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
pasta de usturoi