Se pun toate ingredientele in mixerul robotului (mai putin verdeata si sarea) si se pune putin cate putin uleiul in timp ce se mixeaza. Se adauga la sfarsit verdeata tocata si sarea.Cantitatile ingredientelor pot fi schimbate in functie de gusturile voastre. Sosul poate fi folosit pe orice friptura, peste, legume preparate nature sau proaspete. Acest sos nu poate lipsi din frigiderul vostru. Se pastreaza intr-un recipient din sticla, inchis ermetic.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii