Reteta postata pe: 16 iunie 2010
Ingrediente
- 500 g de nuci măcinate, - 500 ml de smântână groasă, - 2 linguri de parmezan, - 2 linguri de coniac, - piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Marinaţi o oră nucile în coniac.
Amestecaţi toate ingredientele.
Incălziţi într-o cratiţă pe aburi, fara să fiarbă.
Serviţi cu paste sau rece cu bastonaşe de crudităţi (morcovi, ţelină tije etc
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cremos de nuci" nu uita sa-i faci un
review
Castravetii se spala si se curata de coaja si de sminte,apoi se taie marunt (cubulete).
Ouale se
14 voturi
2 comentarii
1h
1. Inlazeste cuptorul la 190ᵒC.Ia puiul, iar in in locul dintre piele si carnea de piept imprastie
14 voturi
13 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010
Cred ca este foarte bun!