autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Sosuri

Sos cremos de nuci

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2010

Ingrediente
- 500 g de nuci măcinate, - 500 ml de smântână groasă, - 2 linguri de parmezan, - 2 linguri de coniac, - piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Marinaţi o oră nucile în coniac.

Amestecaţi toate ingredientele.

Incălziţi într-o cratiţă pe aburi, fara să fiarbă.
Serviţi cu paste sau rece cu bastonaşe de crudităţi (morcovi, ţelină tije etc
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cremos de nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de rosii cu ceapa

Sos de rosii cu ceapa

Se curata rosiile si ceapa, se spala, se toaca marunt, se pun in uleiul incins. Se amesteca pina

4 voturi    1 comentariu
1h
Sosuri
Sos picant dulce acrisor

Sos picant dulce acrisor

Se pun intr-un castron galbenusul, mustarul, sarea si piperul. Se amesteca cu un tel in forma de

19 voturi    12 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    Cred ca este foarte bun!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 500 g de nuci măcinate
  • - 500 ml de smântână groasă
  • - 2 linguri de parmezan
  • - 2 linguri de coniac
  • - piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

128 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Pulpe de curcan cu ciuperci, vin alb si sos de alune