Autor:
Mimo (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2011
Ingrediente
- o bucată brocoli de mărime medie, - un morcov, jumătate de păstârnac, - aproximativ 50 grame de brânză sărată sau caşcaval, - un pahar 250 grame smântână, - 2 linguri făină, - sare, piper, cimbru
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Fierbem brocoli în apă cu sare împreună cu un morcov şi o bucată de păstârnac. Se strecoară şi se păstrează un
pahar din apa în care au fiert. Se zdrobeşte brocoli, morcovul şi păstârnacul cu blenderul sau cu furculiţaÎntr-o cratiţă se pune o lingură ulei de măsline şi se dă la foc. Se toarnă compoziţia de legume zdrobite împreună cu brânza rasă, smântâna şi făina. Se amestecă continuu. Se condimentează după gust. În cazul în care sosul e prea tare se adaugă din apa în care s-au fiert legumele.
Servit cu carne la grătar sau cartofi fierţi e un deliciu!
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de brocoli cu brânză" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate