Fierbem brocoli în apă cu sare împreună cu un morcov şi o bucată de păstârnac. Se strecoară şi se păstrează un pahar din apa în care au fiert. Se zdrobeşte brocoli, morcovul şi păstârnacul cu blenderul sau cu furculiţaÎntr-o cratiţă se pune o lingură ulei de măsline şi se dă la foc. Se toarnă compoziţia de legume zdrobite împreună cu brânza rasă, smântâna şi făina. Se amestecă continuu. Se condimentează după gust. În cazul în care sosul e prea tare se adaugă din apa în care s-au fiert legumele.
Servit cu carne la grătar sau cartofi fierţi e un deliciu!
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii