autor:

Mimo

» » , Retete vegetariene, Sosuri

Sos de brocoli cu brânză

Autor: Mimo (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mimo (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2011

Ingrediente
- o bucată brocoli de mărime medie, - un morcov, jumătate de păstârnac, - aproximativ 50 grame de brânză sărată sau caşcaval, - un pahar 250 grame smântână, - 2 linguri făină, - sare, piper, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Fierbem brocoli în apă cu sare împreună cu un morcov şi o bucată de păstârnac. Se strecoară şi se păstrează un pahar din apa în care au fiert. Se zdrobeşte brocoli, morcovul şi păstârnacul cu blenderul sau cu furculiţaÎntr-o cratiţă se pune o lingură ulei de măsline şi se dă la foc. Se toarnă compoziţia de legume zdrobite împreună cu brânza rasă, smântâna şi făina. Se amestecă continuu. Se condimentează după gust. În cazul în care sosul e prea tare se adaugă din apa în care s-au fiert legumele.
Servit cu carne la grătar sau cartofi fierţi e un deliciu!

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de brocoli cu brânză" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Lapte covăsât(iaurt de casă)

Lapte covăsât(iaurt de casă)

Laptele se fierbe şi se lasă să se răcească, cât să ţii degetul în el să-l simţi călduţ.

43 voturi    10 comentarii
3h 15 min
Sosuri
Limba rasol cu masline si sos

Limba rasol cu masline si sos

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

25 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • - o bucată brocoli de mărime medie
  • - un morcov
  • jumătate de păstârnac
  • - aproximativ 50 grame de brânză sărată sau caşcaval
  • - un pahar 250 grame smântână
  • - 2 linguri făină
  • - sare
  • piper
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Mimo
Chiftele de năut

Chiftele de năut

Prepararea e foarte simplă. Se amestecă toate ingredientele - morcovii, dovlecelul şi ardeiul

15 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene
Dovlecei şi ardei umpluţi cu orez şi legume

Dovlecei şi ardei umpluţi cu orez şi legume

Pentru început se fierbe orezul, nu de tot, ci doar până ce se înmoaie puţin. Se curăţă

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Rulouri pizza

Rulouri pizza

Drojdia se pregăteşte în 1/2 cană lapte puţin încălzit, apoi se adaugă într-un vas peste

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Garam masala