autor:

» » Sosuri

sos de ciuperci

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
4-5 ciuperci, 1 ceapa, 50 g unt, 1 lingura faina, 1 rosie mare, 500 ml apa sau supa de legume instant, cateva frunze de patrunjel, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt. Dupa ce s-a calit, se adauga faina, apoi apa calda sau supa instant, putin cate putin amestecand continuu. Se adauga ciupercile tocate marunt, rosia decojita si taiata marunt. Se adauga sare si piper. Se lasa 8-10 minute. Inainte de a-l servi se pune verdeata tocata fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ciuperci cu sos de smantana

Ciuperci cu sos de smantana

Ciupercile le spalam si le taiem felii, ceapa o taiem marunt sau felii si usturoiul il zdrobim, le

2 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Topiti untul intr-o tigaie. Puneti prazul si usturoiul tocate marunt, caliti-le cateva minute amestecand

12 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4-5 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 rosie mare
  • 500 ml apa sau supa de legume instant
  • cateva frunze de patrunjel
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
esenta de usturoi