autor:

» » Sosuri

Sos de rosii

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
400 g bulion, 1 ceapa mare tocata fin, 3 linguri ulei, 2 ardei gogosari sau grasi rosii tocati foarte fin, 4-5 catei de usturoi tocati marunt, 1 lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-o cradita la fiert timp de 15 - 20 minute. Se poate acri cu 1-2 lingurite de zeama de lamaie. Se poate servi ca si garnitura la o mancare consistenta sau la pizza cu ciuperci .
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g bulion
  • 1 ceapa mare tocata fin
  • 3 linguri ulei
  • 2 ardei gogosari sau grasi rosii tocati foarte fin
  • 4-5 catei de usturoi tocati marunt
  • 1 lingurita sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Lutica