autor:

Fara foto

» » , Salate, Sosuri

Sos de sfecla, hrean si smintina

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
250 g sfecla rosie din borcan, taiat cubulete, 2 linguri sos de hrean, 100 ml smintina grasa, verdeata (marar sau patrunjel) tocata foarte marunt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-un blender si se proceseaza pina cind s-au omogenizat. Se asezoneaza cu sare si piper. Se pune sosul intr-un castron si se serveste cu lipie sau crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de sfecla, hrean si smintina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pui cu legume de vara

Pui cu legume de vara

Se incalzeste cuptorul la 190⁰C. Intr-un vas se amesteca uleiul cu coaja rasa si zeama de lamaie,

8 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Cum facem maioneza?

Cum facem maioneza?

Ingredientele trebuie să fie la temperatura ambiantă. Amestecă gălbenuşul, puţină sare,

4 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g sfecla rosie din borcan
  • taiat cubulete
  • 2 linguri sos de hrean
  • 100 ml smintina grasa
  • verdeata (marar sau patrunjel) tocata foarte marunt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Sos de usturoi