Cantitatile de mai sus ,in afara de lapte,se pun in cazanel si se bat bine cu telul.Dupa 3-5 minute se toarna laptele clocotit si continuind baterea se pune la foc potrivit.Cand s-a ingrosat (fara sa fiarba in clocot) se ia de pe foc.Se toarna imediat in castron si baterea se continua pana la racire.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii