Sos (dresing) "O Mie de Insule"

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Sos (dresing) "O Mie de Insule"

Ingrediente

  • Ingrediente pentru a obţine aprox. 250 ml de sos:
  • 150 g de maioneză
  • 50 g de sos de roşii sau ketchup clasic (eu asta am folosit)
  • 50 g de sos de chilli
  • 1 ceapă mică, rasă
  • 1 linguriţă de pastă de ardei dulce
  • 1 linguriţă de sos Worcestershire
  • 1 linguriţă de sos Tabasco
  • 1 linguriţă de cogniac
  • sare după gust

Mod de preparare

Un sos cremos, plin de aromă, care se serveşte deseori la salată. Dar noi îl vom pregăti pentru al savura împreună cu cozi de raci fierţi (se poate folosi şi la un cocktail de cozi de creveţi, la sandvişuri sau burgeri)

Preparare:

Întrun bol, amestecaţi maioneza, ketchupul, sosul de chilli, sosul Worcestershire, sosul Tabasco, cogniacul şi ceapa rasă.

Amestecaţi toate componentele până obţineţi un sos uşor consistent şi cremos. Pentru cei ce doresc o aromă mai puternică, puteţi adăuga câte puţon din sosurile amintite şi cogniac.

Că aşa am făcut şi eu! :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor