autor:

Manolache Laurentiu

» » , , , Aperitive, Aperitive, Fripturi, Sosuri

Sos Laurentina

Autor: Manolache Laurentiu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolache Laurentiu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2013

Ingrediente
2 linguri pasta de tomate., 1 catel de usturoi., 1 lingurita de seminte de ardei usturat., 10 cl lapte., 10 g unt., 10 g faina., 1/2 legatura de patrunjel, sare, piper dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se pune in tigaie untul , se calesc semintele impreuna cu usturoiu tocat marunt.
2. Adaugati pasta de tomate impreuna cu laptele si amestecati repede , dupa aceea adaugati faina si amestecati pana cand devine o pasta moale.
3. La terminarea Sosului , adaugati 1 lingurita de ulei de masline extra vergine , patrunjelul tocat marunt si lasati sa se raceasca.
3. Sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Laurentina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri pasta de tomate.
  • 1 catel de usturoi.
  • 1 lingurita de seminte de ardei usturat.
  • 10 cl lapte.
  • 10 g unt.
  • 10 g faina.
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
CIULAMA DE PUI