Ceapa se toaca fin si se caleste in ulei cu putina apa. Faina se amesteca separat cu apa, adaugandu-se treptat pana cand faina se face o pasta, apoi se pune in cratita unde s-a calit ceapa si se amesteca bine 2-3 minute. La sfarsit se adauga sarea, boiaua si mararul tocat fin. Sosul se foloseste cu diferite chiftelute, spaghete sau salate.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii