autor:

» » Sosuri

sos pentru spaghete

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1 ceapa, 1 cana apa, 1 lingura faina, 1 legatura marar, sare, ulei, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se toaca fin si se caleste in ulei cu putina apa. Faina se amesteca separat cu apa, adaugandu-se treptat pana cand faina se face o pasta, apoi se pune in cratita unde s-a calit ceapa si se amesteca bine 2-3 minute. La sfarsit se adauga sarea, boiaua si mararul tocat fin. Sosul se foloseste cu diferite chiftelute, spaghete sau salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos pentru spaghete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 cana apa
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura marar
  • sare
  • ulei
  • boia de ardei dulce

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Sos de sfecla rosie