Ceapa se toaca fin si se caleste in ulei cu putina apa. Faina se amesteca separat cu apa, adaugandu-se treptat pana cand faina se face o pasta, apoi se pune in cratita unde s-a calit ceapa si se amesteca bine 2-3 minute. La sfarsit se adauga sarea, boiaua si mararul tocat fin. Sosul se foloseste cu diferite chiftelute, spaghete sau salate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii