Se pune untul intr-o craticioara in baie de aburi impreuna cu ceapa si arpagicul. Se adauga, amestecand mereu in acelasi sens, galbenusurile, sarea, piperul si zeama de lamaie. Nu se lasa sa fiarba, ci numai sa se incalzeasca. Cand s-a incalzit, se da la o parte, se adauga sunca taiata marunt, cimbrul, nucsoara, vinul si se lasa 15 minute sa fiarba. Se amesteca cu untul si cu galbenusurile, se strecoara si se toarna in sosiera. Se serveste fierbinte.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii