Într-o tigaie mare, de teflon. se incalzeste uleiul la
foc potrivit. Se dau scoici le prin amidonul de
porumb. Se pun scoici le in tigaie si se calesc
1 minut pe fiecare parte sau pâna se rumenesc. Cu
o spumiera se scot scoici le pe o farfurie.
În tigaie se pun fenlculul, dovlecelul si usturoiul;
se prajesc, amestecând des, 5 minute sau pâna se
rumeneste feniculul. Se adauga rosiile, sucul de rosii
si legume, sarea Si tarhonul; se tin pe foc 3 minute
sau pâna când rosiile Încep sa se moale.
Se pun scoici le Înapoi În tigaie si se adauga sucul
de portocale; se fierb, amestecând 1-2 minute sau
pâna când se incalzesc scoicile
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii