Într-o tigaie mare, de teflon. se incalzeste uleiul la
foc potrivit. Se dau scoici le prin amidonul de
porumb. Se pun scoici le in tigaie si se calesc
1 minut pe fiecare parte sau pâna se rumenesc. Cu
o spumiera se scot scoici le pe o farfurie.
În tigaie se pun fenlculul, dovlecelul si usturoiul;
se prajesc, amestecând des, 5 minute sau pâna se
rumeneste feniculul. Se adauga rosiile, sucul de rosii
si legume, sarea Si tarhonul; se tin pe foc 3 minute
sau pâna când rosiile Încep sa se moale.
Se pun scoici le Înapoi În tigaie si se adauga sucul
de portocale; se fierb, amestecând 1-2 minute sau
pâna când se incalzesc scoicile
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii