Ingrediente
Ingrediente necesare 4 portii, 500 g de tuchinni mai mici, 2 cepe rosii micute, 1 catel de usturoi, 100 g de parmezan, 1/2l de legatura de busuioc, 400 g de spaghete pe baza de soia, (sau spaghete preparate inintregime din faina macinata)sare,, 1 lingura de ulei de masline, 1 lingura de lamâita uscata 250 grame de frisca nebatuta, 2 linguri de sos de rosii piper proaspat macinat 1 lingura de unt
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
1 vot
Mod de preparare
2. Spaghetele se pun la fiert intr-o cantitate mare de apa sarata. intre timp se incinge uleiul in care se vor praji tuchinni, ceapa, usturoiul si lamâita. Spaghetelor li se adauga frisca si sosul de rosii, se asteapta pâna ce fierb, dupa care se mai tin pe foc inca doua minute. Se condimenteaza cu sare si cu piper dupa gust.
3. Spaghetele se strecoara si se scurg de apa. Se amesteca cu zarzavaturile, cu untul si cu jumatate din parmezan. Se servesc in farfurii incalzite putin inainte, iar deasupra lor se mai presara parmezanul ramas si busuiocul. A se consuma imediat.