. Se spala tuchinni, se curata pe alocuri si se taie in bucati lungi de circa 5 cm si de grosimea unui creion. Se curata deasemenea ceapa si usturoiul. Ceapa se taie in cerculete in vreme ce usturoiul se marunteste. Se rade cascavalul iar busuiocul se spala si se toaca.
2. Spaghetele se pun la fiert intr-o cantitate mare de apa sarata. intre timp se incinge uleiul in care se vor praji tuchinni, ceapa, usturoiul si lamâita. Spaghetelor li se adauga frisca si sosul de rosii, se asteapta pâna ce fierb, dupa care se mai tin pe foc inca doua minute. Se condimenteaza cu sare si cu piper dupa gust.
3. Spaghetele se strecoara si se scurg de apa. Se amesteca cu zarzavaturile, cu untul si cu jumatate din parmezan. Se servesc in farfurii incalzite putin inainte, iar deasupra lor se mai presara parmezanul ramas si busuiocul. A se consuma imediat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii