1. Intr-un vas se amesteca ingredientele pentru chiftelute: carnea tocata, pesmetul, parmezanul, mararul, usturoiul pisat si oul. Se formeaza 15 chiftelute. Se pastreaza la frigider pana cand vor fi gatite.
2. Se incinge intr-o tigaie uleiul, se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa pe foc mic pana se rumenesc.
3. Se prepara sosul din cele 3 rosii, usturoi, ceapa, miere, oregano, boia dulce, ardei iute, sare si piper. Se fierbe si se lasa apoi sa se raceasca.
4. Se prajesc chiftelutele si se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe cutie.
5. Intr-un vas de Jena se pun spaghetele, lasandu-se mijlocul gol, pentru a se pune chiftelutele, si se acopera cu sos. Se rade parmezan peste preparat si se serveste cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii