puiul si ardeiul se taie cubulete,rosiile se oparesc 2 minute si se decojesc,se taie in 2.intr-o tigaie antiaderenta se incinge uleiul,se pun ingredientele toate si apa sa acopere.se lasa la foc moderat 30 minute.apa se va evapora si va ramane un sos.saghetele se fierb cat scrie e confectie in aa multa si sare groasa.se amesteca in tigaie si de adauga parmezan.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii