Sosul pentru spaghetti se prepara astfel:
Se taie 2 cepe marunt si se calesc putin in ulei de masline si putina sare. Apoi se adauga carnea tocata, 2 catei de usturoi taiati marunti, apoi se mai calesc vreo 10 minute impreuna. Se adauga 200 ml de vin rosu sec, si se lasa la foc mic pana se evapora vinul. Apoi se adauga sosul de rosii si se lasa sa fiarba circa 30 de minute pana este fiarta carnea. Catre sfarsit se mai adauga 2 foi de dafin, oregano dupa gust, piper si busuioc.
Se fierb spaghetele al dente, apoi peste spaghete se pune sosul si peste sos parmezan dupa gust.
Sosul de rosii se prepara astfel: rosiile se adauga in apa care fierbe, se lasa circa 10-15 secunde, apoi se scot din apa si se decojesc (atentie, rosiile sunt fierbinti!). Apoi rosiile decojite de pun in mixer, si se fac pasta de rosii. Acesta este cel mai bun sos de rosii, 100% natural.
Pofta buna, sunt delicioase!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii