Se fierb spaghetele in apa cu sare si o lingura de ulei.
Intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei se caleste ceapa tocata marunt si usturoiul pisat. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga carnea de la un carnat de casa. Se amesteca continuu pana ce se prajeste carnatul, avand grija totodata sa nu se arda ceapa si usturoiul. Se adauga 300ml de bulion. Daca este prea gros se adauga si apa (cam o cana). Se acopera si se lasa la foc. Se amesteca sa nu se prinda. Cand a scazut apa si avem un sos consistent se adauga oregano si busuioc si se potriveste cu sare.
Se servesc spaghetele cu sos din abundenta.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii