Spaghete Bologneze cu carnat de casa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Spaghete Bologneze cu carnat de casa

Ingrediente

  • 250 grame spaghete
  • 1 canat de casa
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 300 ml de bulion
  • apa
  • Busuioc
  • Oregano
  • Sare
  • Ulei

Mod de preparare

Se fierb spaghetele in apa cu sare si o lingura de ulei.

Intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei se caleste ceapa tocata marunt si usturoiul pisat. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga carnea de la un carnat de casa. Se amesteca continuu pana ce se prajeste carnatul, avand grija totodata sa nu se arda ceapa si usturoiul. Se adauga 300ml de bulion. Daca este prea gros se adauga si apa (cam o cana). Se acopera si se lasa la foc. Se amesteca sa nu se prinda. Cand a scazut apa si avem un sos consistent se adauga oregano si busuioc si se potriveste cu sare.

Se servesc spaghetele cu sos din abundenta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor