Spaghete Carbonara rețetă
Preparare Spaghete Carbonara rețetă cu smântână:
Taiati baconul foarte fin (betisoare) si puneti la rumenit intr-o cratita cu putin ulei. Intre timp amestecati galbenusurile cu smantana, sarea si piperul (dupa gust).
Dupa ce s-a rumenit baconul si s-a racit putin, puneti peste amestecul de galbenusuri si smantana. Fierbeti la foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa putin sosul. La sfarsit puneti patrunjelul.
Spaghetele le fierbeti dupa instructiuni. Puneti pe o farfurie spaghetele si peste sosul.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii