Dovlecei se toaca marunt amrunt marunt se intr-o tigaie se calesc la foc medio , auale se bat cu sare si piper intr-un castronel ,spaghetele se fierb , se spala si se lasa la scurs, se rade parmezanul , se pune peste dovlecei caliti se adauga si ouale se mesteca continu timp de 2 minut se pun spaghetele in ticae pe un al minut , si pastele sunt gata .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii