Se prajeste carnea in ulei. Se zdrobeste usturoiul si se pune peste carne.
Ceapa si morcovul se taie cubulete si se amesteca cu carnea.
Bulionul se amesteca cu vin si cu zeama de carne si se toarna peste carnea prajita. Se acopera si se lasa 20 min la fiert. Se condimenteaza cu sare si piper.
Intre timp se fierb spaghetele in apa sarata, se scot, se scurg si se toarna peste ele sosul cu carnea.
Se presara cascaval ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii