Spaghetele se fierb in apa rece cu putin ulei.Nu se fierb prea mult sa se sfarame.
Separat se pregateste sosul.
Ceapa si ciupercile se inabuse bine in unt,se adauga ardeiul gras,rosiile taiate cubulete,usturoiul tocat marunt,branza ,cascavalul,branza topita,sucul de rosii,pasta de tomate sau bulionul.Se adauga vinul alb,se potriveste de sare,piper,condimente.Cascaval se adauga si la servire. Daca este cazul se mai adauga putina apa fiarta in sos.
Cand sunt fierte, se scurg ( nu se trec prin apa rece niciodata deoarece se intaresc )si se aseaza din nou in cratita.Peste ele se adauga sosul si se amesteca usor la foc mic pana se omogenizeaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii