Incingem uleiul intr-o tigaie mare, adaugam usturoiul zdrobit si ceapa taiata marunt si calim 3sau4 minute. Adaugam fasiile de costita si calim inca 3sau4 minute. intre timp, fierbem spaghetele intr-o cratita cu apa clocotita, usor sarata. Adaugam smantana in tigaie si incalzim usor, pana se incinge. Punem spanacul, amestecam si inabusim pana se inmoaie. Asezonam bine cu sare si piper negru proaspat macinat. Scurgem spaghetele, adaugam in sosul din tigaie si amestecam bine. Se adauga deasupra parmezan ras, dupa gust. Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii