Se pun doua oale pe foc cu apa, una pentru paste si in cealata doar o sa oparim crevetii! nu trebuie fierti. Cand fierbe apa se pun crevetii in apa si cum se inrosesc se scot intr-o farfurie.
In tigaie punem putin ulei de masline, atat cat sa acopere fundul tigaii, si adaugam cateii de usturoi tocati, ai ametim putin prin tigaie si punem canea de scoici, amesteca si adaugam vinul.
Punem capacul si lasam sa fiarba 2-3 min. dupa care adaugam crevetii dam un clocot, adaugam condimentul picant si luam de pe foc.
Punem patrunjelul cocat.
Cand fierbe apa adaugam sare si apoi pastele, lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scurg bine de apa si le punem peste creveti . Amestecam bine.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii