Fierbeti spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Intre timp,spalati rosiile si dovleceii,apoi taiati rosiile marunt,iar dovleceii in bastonase.
Incingeti intr-o tigaie uleiul,prajiti cateii de usturoi la foc mic,apoi aruncati-i.
Puneti in tigaie bastonasele de dovlecel,caliti la foc potrivit 2-3 minute,apoi adaugati rosiile.
Potriviti de sare si piper,amestecati bine si acoperiti tigaia cu un capac,lasand sa fiarba la foc mic timp de 5-10 minute.
Apoi adaugati oregano,mai amestecati putin si turnati legumele peste spaghetele fierte si scurse in prealabil.
Serviti cu parmezan ras.
Pofta buna!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii