Fierbeti spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Intre timp,spalati rosiile si dovleceii,apoi taiati rosiile marunt,iar dovleceii in bastonase.
Incingeti intr-o tigaie uleiul,prajiti cateii de usturoi la foc mic,apoi aruncati-i.
Puneti in tigaie bastonasele de dovlecel,caliti la foc potrivit 2-3 minute,apoi adaugati rosiile.
Potriviti de sare si piper,amestecati bine si acoperiti tigaia cu un capac,lasand sa fiarba la foc mic timp de 5-10 minute.
Apoi adaugati oregano,mai amestecati putin si turnati legumele peste spaghetele fierte si scurse in prealabil.
Serviti cu parmezan ras.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii