autor:

grigorescu beatrice

» » Paste si pizza

Spaghete cu ou si sos de rosii

Autor: grigorescu beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: grigorescu beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
400g spaghete, 5 oua, 2 linguri de unt, 200 g brinza, sos de rosii picant

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb spaghetele in apa cu sare, se limpezesc cu apa fierbinte, se scurg si se amesteca cu o lingura de unt, se fierb ouale rascoapte, se unge bine cu unt o tava in care se pune un rand de spaghete, unul de felii de oua si citeva linguri de sos picant, se urmeaza astfel pana se umple forma, se presara branza rasa si se da la cuptor sa se rumeneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu ou si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
spaghete cu sos de rosii

spaghete cu sos de rosii

carnea se taie cubulete,ciupercile se taie felii,iar ceapa si usturoiul se toaca marunt.totul se

5 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Spaghete cu sos de rosii si ciuperci

Spaghete cu sos de rosii si ciuperci

Se pune la prajit in putin ulei usturoiul, ceapa verde, apoi se adauga ciupercile, se lasa sa se

10 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Buneeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 400g spaghete
  • 5 oua
  • 2 linguri de unt
  • 200 g brinza
  • sos de rosii picant

Raporteaza reteta

iuliana tarnoveanu

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Buneeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne