Se pun spaghetele intr-o oala cu apa clocotita si sare.
Se taie ceapa in cuburi mici ,se pune intr-o tigaie cu 2-3 linguri de ulei de masline incins ,apoi se taie pieptul de pui in cuburi nici prea mari ,nici prea mici. Se lasa pana se face pieptul adaugandu-se intre tipm sarea, piperul, cimbrul,tarhonul,busuiocul si usturoiul.Cand s-a facut pieptul de pui puneti gogosarii si sosul de ardei iute sau dulce -dupa preferinta.
Cand sunt gata spaghetele le scurgeti de apa si le puneti intr-o farfurie de preferat mai adanca si puneti pieptul de pui cu gogosarii si sosul peste ele.
Pofta Buna!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii