Se dezoseaza pieptul de pui si se taie cubulete.
1 lingura de ulei si condimentele se amesteca si se prepara un sos care se pune impreuna cu carnea intr-o punguta si se da la rece.
Se pun spaghetele la fiert in apa cu sare si putin ulei.
In acest timp se toaca marunt ceapa, morcovul, pastarnacul, usturoiul si mararul.
Cand sunt aproape fierte spaghetele, se ia carnea si se rumeneste in uleiul ramas pana capata o culoare aramie, se pune apoi vinul amestecat cu bulionul si se amesteca bine. Dupa 10 min se adauga ceapa, ,morcovul, pastarnacul si usturoiul si se lasa sa fiarba bine. Cand sunt aproape gata, se pune mararul, oul batut, mustarul si se amesteca bine 2-3 min.
Spaghetele se clatesc bine sub un jet de apa rece si se pun pe farfurie. Se adauga sosul peste ele si se orneaza cu 2-3 frunze de patrunjel sau leustean.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii