Spaghetele se pun la fiert dupa indicatiile de pe pachet.
In acest timp se curata dovlecelul,se taie bastonase,care se pun la calit in 3linguri de ulei de masline.
Dupa ce s-a inmuiat dovlecelul,se toarna conserva cu rosii.
Se lasa si ele la inabusit in jur de 5 minute,apoi se presara cascaval,ori ras,ori taiat cubulete.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Cand cascavalul incepe sa se topeasca se ia tigaia de pe foc,se pun spaghetele fierte si scurse si se amesteca bine.
Se serveste cu parmezan ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii