Spaghetele se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajesc putin cateii de usturoi,cat sa dea aroma,apoi se arunca.
Rosiile se decojesc:se pun intr-o oala cu apa fiarta,fiind intepate ulterior cu furculita,se lasa 3-4minute,apoi se scot intr-o oala cu apa rece pana se racesc si in acest mod se curata foarte usor.
Se toaca apoi marunt si se pun in ulei.
Se condimenteaza cu sare si piper,se pun si maslinele.
Se lasa sa se inabuse cam 10 minute,apoi se presara busuiocul.
Spaghetele fierte si strecurate se amesteca bine cu compozitia din tigaie.
Deasupra se poate presara parmezan ras,dar eu nu am avut,din pacate:(.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii