Reteta postata pe: 20 noiembrie 2006
Ingrediente
1 borcanel de vongole (scoici cu cochilia alba), 4 catei usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, 300 g spaghete, parmezan ras
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Intr-o tigaie de teflon se caleste usturoiul tocat marunt cu ulei de masline, se adauga scoicile impreuna cu apa din conserva, sare, piper si patrunjel tocat.
Intr-o oala mare se fierbe apa, se adauga spaghetele in evantai, se imping in apa sa fie acoperite in intregime, iar cand sunt fierte \"al dente\" se scurg si se pun in tigaie, amestecandu-le bine cu scoicile.
Se servesc imediat cu parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu scoici" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Am calit ceapa si usturoiul in putin ulei de masline.In acest timp apa pentru paste deja clocotea
3 voturi
1 comentariu
20 min
Se pun doua oale pe foc cu apa, una pentru paste si in cealata doar o sa oparim crevetii! nu trebuie
3 voturi
0 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate