Se fierb spaghetele timp de 8 minute in multa apa cu sare,ulei si foile de dafin.Cand s-a fiert,se scurge si se racoresc sub jetul de apa rece apoi se rezerva.
Aparte se prajeste beiconul taiat marunt,se adauga smantana,laptele lasand sa fiarba pana ce se ingroasa sosul.
Se adauga pasta in sos,se pune sare,piper se se mai lasa putin sa fiarba.
La sfarsit,cand smantana s-a ingrosat,se da oala de pe foc,si se adauga galbenusul si oregano.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii