carnea se taie cubulete,ciupercile se taie felii,iar ceapa si usturoiul se toaca marunt.totul se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei si se lasa sa se caleasca usor.
se condimenteaza ,se stinge cu vin indoit cu apa si se lasa sa fiarba inabusit pana ce se inmoaie carnea,40-50 minute.
intre timp spaghetele se fierb in apa cu un praf de sare,atat cat este indicat pe pachet.se trec aqpoi printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
pasta de rosii si rosiile curatate de coaja,taiate cubulete ,se adauga la carnea inabusita.se lasa in continuare la foc mic pana ce sosul scade si se ingroasa.se potriveste la gust cu sare si piper apoi se adauga spaghetele fierte si maslinele.se amesteca usor si se aromeaza cu oregano si patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii