Ingrediente
300-400g antricot de vita, 300g spaghete, 2 linguri ulei, 100 g ciuperci, o ceapa mica, 3-4catei de usturoi, 400 g rosii,oregano, 1 lingurita pasta de rosii, 50 g masline taiate rondele, sare, piper, verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
5 voturi
Mod de preparare
se condimenteaza ,se stinge cu vin indoit cu apa si se lasa sa fiarba inabusit pana ce se inmoaie carnea,40-50 minute.
intre timp spaghetele se fierb in apa cu un praf de sare,atat cat este indicat pe pachet.se trec aqpoi printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
pasta de rosii si rosiile curatate de coaja,taiate cubulete ,se adauga la carnea inabusita.se lasa in continuare la foc mic pana ce sosul scade si se ingroasa.se potriveste la gust cu sare si piper apoi se adauga spaghetele fierte si maslinele.se amesteca usor si se aromeaza cu oregano si patrunjel verde.
camelia (Bucatar sef) , 27 iulie 2009
Mai degraba e ciorba de spaghete..:-
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009
Foarte bine arata!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009
Tentanta reteta!