se fierb pastele in apa cu sare,se trec prin apa rece si se scurg.Se taie ceapa cubulete se caleste in ulei,se adauga si usturoiul pisat.Se taie sunca cubulete se caleste si ea in ulei se adauga ciupercile,condimentele si pasta de tomate subtiata cu apa.Se lasa sa fiarba la foc mic.Se pune sosul peste paste in farfurie.
se servesc calde si cu cascaval deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii