se fierb pastele in apa cu sare,se trec prin apa rece si se scurg.Se taie ceapa cubulete se caleste in ulei,se adauga si usturoiul pisat.Se taie sunca cubulete se caleste si ea in ulei se adauga ciupercile,condimentele si pasta de tomate subtiata cu apa.Se lasa sa fiarba la foc mic.Se pune sosul peste paste in farfurie.
se servesc calde si cu cascaval deasupra.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii