Fierbeti spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o tigaie incingeti uleiul si rumeniti usor usturoiul,apoi aruncati-l.
Puneti in tigaie tonul scurs de uleiul din conserva,lasati 2-3 minute pana isi schimba culoarea,apoi adaugati pasta de tomate amestecata cu putina apa.
Puneti un capac peste tigaie si lasati sa fiarba la foc mic timp de 5 minute.
Condimentati cu piper si presarati busuioc.
Scurgeti spaghetele de apa si puneti-le in tigaia cu sos.
Amestecati bine.
Serviti pastele cu mult parmezan ras.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii