autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghete cu ton preparate le cald

Autor: Cristiana Moldoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristiana Moldoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
- o conserva de ton (preferabil in apa), - spaghete (eu fierb cam doua maini de spaghete), - 2 linguri bulion, - cascaval sau parmezan ras, in functie de preferinte, - putina zeama de lamaie (dupa gust)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se caleste tonul (scurs de apa sau ulei) cu bulionul, apoi se adauga putina zeama de lamaie. Spaghetele se fierb. In compozitia cu ton sarea se adauga dupa gust (daca folosesc parmezan, eu nu mai adaug sare). Dupa ce s-au fiert spaghetele se scurg. Atentie !! nu se mai clatesc cu apa rece. Tonul se pune intr-un castron, apoi se pune cantitatea dorita de spaghete calde. Peste ele se pune cascaval sau parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu ton preparate le cald" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Troffie cu pesto

Troffie cu pesto

Pasta se fierbe dupa indicatiile de pe ambalaj4-6 minute se amesteca cu pesto pe care eu l-am prezentat

0 voturi    4 comentarii
10 min
Paste si pizza
Fusilli  la cuptor cu piept de pui, ciuperci si sos bechamel

Fusilli la cuptor cu piept de pui, ciuperci si sos bechamel

Pieptul de pui se taie fasii nu prea lungi si se pune la fiert in apa cu sare, foi de dafin si o

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • - o conserva de ton (preferabil in apa)
  • - spaghete (eu fierb cam doua maini de spaghete)
  • - 2 linguri bulion
  • - cascaval sau parmezan ras
  • in functie de preferinte
  • - putina zeama de lamaie (dupa gust)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Lasania