Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
5 catei de usturoi mari, ulei dublu rafinat de masline, un ardei iute sau boia, spaghete (80 g/persoana), apa, sare grunjoasa
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Intr-o tigaie antiaderenta se incalzeste uleiul de masline si se adauga usturoiul pisat sau taiat cit mai marunt. Cind e aurit, se adauga ardeiul taiat marunt sau boiaua si dupa un alt minut se stinge focul. Trebuie multa atentie sa nu se arda usturoiul, pentru ca ar deveni totul amar.
Spaghetele se pun in apa sarata si deja in clocot si se fierb cit indica pe pachet (de regula 8-9 minute). Odata scurse de apa, se amesteca cu condimentul mai sus prezentat si se pun din nou pe foc mediu pentru un minut, amestecind usor.
Se servesc imediat ce se iau de pe foc
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu usturoi, ulei si ardei" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Se pun pastele la fiert. Intre timp tocam marunt usturoiul, patrunjelul si ardeiul. Intr-o tigaie
19 voturi
1 comentariu
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate