Intr-o tigaie antiaderenta se incalzeste uleiul de masline si se adauga usturoiul pisat sau taiat cit mai marunt. Cind e aurit, se adauga ardeiul taiat marunt sau boiaua si dupa un alt minut se stinge focul. Trebuie multa atentie sa nu se arda usturoiul, pentru ca ar deveni totul amar.
Spaghetele se pun in apa sarata si deja in clocot si se fierb cit indica pe pachet (de regula 8-9 minute). Odata scurse de apa, se amesteca cu condimentul mai sus prezentat si se pun din nou pe foc mediu pentru un minut, amestecind usor.
Se servesc imediat ce se iau de pe foc

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii