Se fierb spaghetele. Taiati in felii subtiri sunca si ciupercile. Caliti-le putin in ulei incins (pana se strang).
Amestecati continutului pachetului de spaghete milaneze cu 300 ml apa rece. Adaugati totul peste sunca si ciupercile calite si amestecati bine. Fierbeti totul timp de 10min amestecand des. Nu adaugati sare decat daca este necesar. Turnati sosoul peste spaghetele fierte si amestecati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii