autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghete milaneze

Autor: ralu01 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ralu01 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
400g spaghete, 100g sunca, 100g ciuperci, 1 plic condiment sos spaghete milaneze

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb spaghetele. Taiati in felii subtiri sunca si ciupercile. Caliti-le putin in ulei incins (pana se strang).
Amestecati continutului pachetului de spaghete milaneze cu 300 ml apa rece. Adaugati totul peste sunca si ciupercile calite si amestecati bine. Fierbeti totul timp de 10min amestecand des. Nu adaugati sare decat daca este necesar. Turnati sosoul peste spaghetele fierte si amestecati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete milaneze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete milaneze

Spaghete milaneze

Se fierbe apa cu sare si o lingura de ulei. Cand incepe sa fiarba se adauga spaghetele si se fierb

56 voturi    11 comentarii
1h
Paste si pizza
Spaghete milaneze cu copanele

Spaghete milaneze cu copanele

Spalam bine copanelele si apoi le punem in forma de yenna si le bagam la cuptor, pentru 50 de minute.Dupa

19 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 400g spaghete
  • 100g sunca
  • 100g ciuperci
  • 1 plic condiment sos spaghete milaneze

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ravioli cu sos de smantana