Intr-un vas cu apa ce clocoteste, in care s-a pus si o lingurita de sare, se pun la fiert spaghetele. Se adauga o lingura de ulei sau de unt, pentru ca acestea sa nu se lipeasca intre ele. Dupa 20 de minute de clocote mici, macaroanele sint gata. Se iau din vas cu o strecuratoare, se tin 3 minute sub jet de apa rece si se lasa apoi sa se scurga. Separat, se pregatesc ciupercile astfel: se spala foarte bine, se stropesc cu putina zeama de lamiie, apoi se toaca fin, se pun la foc si se amesteca putin in unt. Dupa 10 minute, cind lichidul lasat de ciuperci a scazut, se combina ciupercile cu macaroanele. Se adaugati in acelasi vas sunca taiata in cuburi mici, smintina, sarea si piperul dupa gust. Se lasa vasul in cuptor, cu focul mic, 10 minute. Se ia vasul la o parte si cind compozitia s-a mai racit, se pune unul cite unul galbenusurile, combinate cu cascavalul ras. Se da din nou vasul la cuptor, dar numai pentru 5 minute. Se poate servi imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii